window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-2TH7GD1GME'); gtag('config', 'G-BN2R00GF22'); }

Handelsbetingelser

Introduktion
Danskautoudstyr.dk's salgs- og leveringsbetingelser er gældende i henhold til den danske købelov og regler for internethandel.

 

Handelsbetingelser - private kunder

1. Hvordan foregår min betaling, når jeg handler på danskauoudstyr.dk?

Betaling Sikkerhed omkring betalingskort. Transaktionen sker under Dandomains gateway, som er blandt de mest sikre på markedet. Derved er sikkerheden hele tiden i top og opdateres af professionelle folk løbende.  

Vi modtager Visa Dankort og transaktionen behandles gebyrfrit. Dette gælder ligeledes brug af MobilePay.
Ved brug af Masterkort, Maestro, Visa Electron, American Express, JCB betales et gebyr på 2,75% af beløbet.
Forudbetaling ved bankoverførsel til Nykredit Bank: Reg.: 8117 Konto-nr.: 39 90 529.

OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen Varen afsendes og derefter hæver vi betalingen fra kortet.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


2. Hvordan/hvorledes finder leveringen sted.

Vi leverer lige til døren. Er du ikke hjemme, når leveringen sker, kan du efterfølgende hente varerne i en Pakkeshop, idet vi samarbejder med GLS Danmark. Såfremt varen er på lager, sender vi ordren samme dag, hvis bestillingen er afgivet inden kl. 12.00 (dog kan der i ferieperioder forekomme en lidt længere leveringstid). Hvis leveringstiden mod forventning er længere end det anførte, kontakter vi dig på e-mail.
Dansk Autoudstyr ApS tager ikke ansvar for tyveri af pakker, som modtageren beder fragtmanden lade stå uden opsyn i garage, opgang el.lign.

BEMÆRK:Vi har en fysisk butik, hvor varen kan inspiceres. Ønsker du at se og afhente varen fysisk samt få den rette vejledning, inden du bestemmer dig? - Besøg Dansk Autoudstyr på Gørtlervej 3, 8800 Viborg


3. Er der forsendelses- og ekspeditionsgebyrer forbundet med handlen?

Når du handler på Danskautoudstyr.dk betaler du ikke noget ekspeditionsgebyr, du betaler udelukkende kr. 69,00 pr. ordre for forsendelse.
Køber du for over 499,- leverer vi din ordre fragtfrit.
Disse betingelser gælder kun for leveringer i Danmark.

Bestiller du før 13.00 forsendes lagervarer oftest samme dag.

 

4. Hvordan/hvorledes foregår levering til Færøerne og Grønland?
Forsendelser til Færøerne og Grønland kan kun ske ved forudbetaling med bankoverførsel.
Kontakt i så fald servicecentret (info@danskautoudstyr.dk) og lav en aftale. Prisen for forsendelsen følger GLS' til enhver tid gældende takster, der er betinget af varens vægt.
Du kan således ikke regne med forsendelsesbeløbet på den proformafaktura, du får tilsendt på e-mail.


5. Hvorledes behandler Dansk Autoudstyr reklamationssager?

Købelovens mangelsregler finder her anvendelse.

Når du handler på danskautoudstyr.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 
Bemærk: Hvis et fejlmeldt produkt ved test viser sig fejlfrit, forbeholder vi os ret til at, fakturere en afgift på 250,- pr. produkt (ekskl. fragt og moms), uanset beløb på oprindelig faktura.

Ved reklamationer over forkerte eller beskadigede varer, skal vi informeres om dette hurtigst muligt. Har du fået tilsendt en forkert vare, eller er varen beskadiget, betaler vi returfragten. Du bedes medsende en kopi af fakturaen. Hvis det er muligt, sender vi en ny vare til dig eller reparerer varen. Er dette ikke muligt, får du det fulde beløb tilbage, som sættes ind på din konto.

Varen sendes til: 
Dansk Autoudstyr ApS
Gørtlervej 3
8800 Viborg (DK)

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.


6. Hvad er mine rettigheder ift. ombytningsfrist/returnering/refusion?

🚛 Klik her for at bestille en returlabel

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Dansk Autoudstyr ApS. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

  1. har modtaget din vare
  2. modtager den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. modtager det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf., returvareformular, fortrydelsesformularen nedenfor eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Ved køb af biludstyr kan den originale emballage ofte udgøre en væsentlig del af varens værdi. Send derfor altid emballagen med retur i hel og pæn stand for at være sikker på, at få det fulde beløb retur.

Det betragtes fx som værdiforringelse, hvis du bryder folien på et luftfilter, som er olieret, eller monterer en autoradio eller et navigationssystem. Når et navigationssystem monteres vil det efterfølgende modtage signaler fra satellitter i verdensrummet. Op til 30 dage efter systemet har modtaget sit første signal, kan man gratis hente seneste nye kort. Når de 30 dage er gået, skal man betale for kortopdateringer. Værdiforringelsen af den gratis kortopdatering samt eventuelle skader (ridser m.v.) i forbindelse med montering vil blive fratrukket den oprindelige købssum.

Når du returnerer en vare, skal du medsende en kopi af fakturaen. 
Ved reklamation må der meget gerne medfølge en udførlig beskrivelse af, hvad varen fejler. Hvis det er muligt, sender vi en ny vare til dig eller reparerer varen. Er dette ikke muligt, får du det fulde beløb tilbage, som sættes ind på din konto. Bemærk: Hvis et fejlmeldt produkt ved test viser sig fejlfrit, forbeholder vi os ret til at, fakturere en afgift på 250,- pr. produkt (ekskl. fragt og moms), uanset beløb på oprindelig faktura (dette gælder kun ved reklamation ikke retur).

🚛 Klik her for at bestille en returlabel

 

Returvarer sendes til: 
Dansk Autoudstyr ApS
Gørtlervej 3
8800 Viborg (DK)

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


7. Hvad kan jeg regne med ift. refundering af købsbeløbet?

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, undtaget leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


8. Hvorledes klager jeg?

Hvis du vil klage over dit køb, skal du først og fremmest rette henvendelse til info@danskautoudstyr.dk.

Find hjælp til klage/løsningsmuligheder hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du som kunde indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Tolboden 2
8800 Viborg (DK)
naevneneshus.dk

 

Cookie- og persondatapolitik


9. Hvordan behandler Dansk Autoudstyr mine personlige oplysninger (persondatapolitik)?
For at du kan indgå aftale med os på danskautoudstyr.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn 
  • Adresse 
  • Telefonnummer 
  • E-mail adresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Dansk Autoudstyr ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og de ansatte for Dansk Autoudstyr ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på danskautoudstyr.dk er Dansk Autoudstyr ApS.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 
Oplysninger afgivet til danskautoudstyr.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Dansk Autoudstyr ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Dansk Autoudstyr ApS via e-mail info@danskautoudstyr.dk

Cookies
På danskautoudstyr.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på danskautoudstyr.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades m.v.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere danskautoudstyr.dk.

Du kan se mere om hvordan vi behandler oplysninger under vores cookie- og persondatapolitik

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 17.05.2022